Keresés
Close this search box.
Akció!

Euro-150 TE Flexy pénztárgéphez szilikon védő tok

Original price was: 8.000 Ft.Current price is: 7.500 Ft.

Praktikus, gyors, könnyen kezelhető, egyike a legnagyobb szolgáltatási palettával rendelkező online pénztárgépeknek. Az idevonatkozó legújabb 2016. évi rendeleti előírások alapján engedélyezett – minden tekintetben megfelelő pénztárgép! Használható a wifi/LAN hálózaton keresztüli felhő szolgáltatás elérése. Legyen szó mérleg kezelésről, bankkártya terminál vagy számítógép, ingyenes online számlázó felhő szolgáltatás csatlakoztatásáról a CashBox base online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Érvényes MKEH engedélyel rendelkezik, forgalomba hozható,
MKEH engedély száma: A240

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható hatalmas 4 soros kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver.

Csengesse meg a 20/44 7 44 55 telefonszámot és a mi költségünkön visszahívjuk, segítünk a megfelelő pénztárgép kiválasztásában, elmagyarázzuk a megrendelés folyamatát, egyeztetjük Önnel milyen dokumentumok szükségesek az online pénztárgép vásárláshoz !

A pénztárgépben lévő SIM chip-ek aktiválási díja: 0,- Ft.
A havi kommunikációs költség díja: 1.500,- Ft + ÁFA/hó/gép.
(mobilszolgáltató: Telekom )

Jellemzői:

hűségidő nincs
szüneteltethető (pl. idényboltok)

Ingyenes szállítás

30 napos pénzvisszafizetési garancia

1 éves minőség garancia

Cikkszám ptgkieg001 Kategória Címke

Leírás

Kis méretben hatalmas szív dobog. Kiváló ár érték arány jellemzi, a beépített akkumulátor segítségével mobilitása piaci árusításra is alkalmassá teszi!

Üzletünk 10. születésnapja alkalmából mi adunk ajándékot, a Datecs DP-25 pénztárgépet 10% engedménnyel kínáljuk!

Csengesse meg a 20/44 7 44 55 telefonszámot és a mi költségünkön visszahívjuk, segítünk a megfelelő pénztárgép kiválasztásában, elmagyarázzuk a megrendelés folyamatát, egyeztetjük Önnel milyen dokumentumok szükségesek az online pénztárgép vásárláshoz !

A megrendelést előtt ha van rálehetősége, üzletünkben részletesen tájékoztatjuk a készülék működéséről és a technikai paramétereiről.

Ha döntéséhez segítségre van szüksége vagy meg szeretné vásárolni, rendelni EGYSZERŰ MÓDON ŰRLAPPAL, kattintson ide vagy hívjon, szívesen segítünk és vissza hívjuk, mobilon: 20/4474455 illetve írjon e-mailt: info@tonerforras.hu ,

Az online kapcsolatot biztosító távközlési szerződést a gép vásárlásakor a beüzemelő műszerész kolléga segítségével köti meg a mobil szolgáltatóval a pénztárgép üzemeltető.

Használja az  összehasonlítom  gombot, a termékek paramétereit egymás mellé rendezzük Önnek és így teljesebb képet kap a kiválasztott termékek egymáshoz képest milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

MKEH engedély száma: A136
Mondjuk régi irodagépesek: a Datecs DP-25 C10 Online pénztárgép kialakítása, hasonló egy Sharp számológéphez, de ez nem hátrány hanem inkább előny a kezelésben. A készülék nyomógombjai e hasonlóság következtében igen jól használhatóak, távol vannak egymástól így csökken az elütés veszélye, lenyomáskor megfelelően hosszú a mozgása, érzékelhető a leütés. A felületek nem nagyok de kiválóan kézre esnek.
Talán ami megszokandó az a total/végösszesen gomb helye. A számgombok és a gyűjtők között félúton helyezkedik el ami nem éppen jellemző a pénztárgépes hagyományokra de ezzel együtt így is jól kezelhető gombsort kapott a neves Bulgáriai gyártótól.

Apropó Bulgária, náluk hamarabb vezették be mint nálunk a hasonló de nem teljesen egyező online pénzárgéprendszert.

A kijelző mérete nagy, jól olvasható, kellemes kék színű, grafikus 3 sorban soronként 22 karaktert jelenít meg.
A vevőkijelző minden irányban forgatható, lehajtható, igen ötletes darab.

A nyomtató „etetése” ha kifogy a papír egyszerű, könnyen kezelhető, és gyorsan kivitelezhető. A nyomtatás illetve a nyomtató megfelelő minőségére és a hosszú élettartamára az Epson márka a biztosíték.
A nyomtatási sebesség nem kiemelkedően nagy, de a kategóriájában induló többi készülékével összevetve a megcélzott fő használói kör ( kis boltok, kis-közepes boltok ) számára megfelelően gyors és lendületes.

Tápellátása adapteres. Kiemelendő a beépített tehát nem külön fizetős működtető 2000 mAh akkumulátor ami minimum 250-300 db többtételes nyugta kiadására képes.

Természetesen sok kiegészítő kapcsolható hozzá. A legkézenfekvőbb a kasszafiók és a vonalkód olvasó hasznossága és használata, de ezen kívül mérleg, külső információs vevőkijelző is csatlakoztatható. PC-s kapcsolat is lehetséges.

A használata egyszerű és logikus. Az esetleges hibás tételek törlése igen egyszerű, a 3 soros kijelzőre a le és fel mutató nyilak használatával beléptetjük egyenként az eddig rögzített tételeket, jelölve van a tétel sorszáma is, ha látjuk a hibás tételt a kijelzőn a „Javítás” feliratú gomb lenyomásával törölhetjük azt.
A beütött tételek nagyságát korlátozhatjuk. Finom megoldás, hogy a papír kifogyás után a megszakított nyugta újranyomtatását megkérdezi dönthetünk papírkifogyás miatt megszakadt soktételes nyugtánk újranyomtatása vagy ennek elvetése mellett.
Nem minden pénztárgép felhasználót érinti, de hiányzik a különféle zárások egymás utáni össze kapcsolásának lehetősége, a felfűzött zárás, vagyis egy gombnyomással egymás után kinyomtatódnak a beállításokban megadott különféle forgalmi adatok illetve végül a NAPI ZÁRÁS.
Mivel a napi zárás csak a törvényi előírásoknak megfelelő kötelező adatokat tartalmazhatja, (ennek tartalma és szinte a formája is egyforma minden gépen) és csak a forgalmat összegzi ÁFA bontásban és még néhány egyéb adatot, de nem tartalmazza az ellátmány, fölözés pénzmozgásait illetve a beütött forgalom milyen fizető eszközzel lett kiegyenlítve pl. bánkártyával vagy utalvánnyal fizetett e a vevő. Ehhez a pénztárjelentésre van szükségünk, ami pénztárgéptől függően más más menüpontban található, plusz időt és gomb nyomogatást igényel a kinyomtatása. Egy panzióban szükség lehet a szállás, IFA, éttermi fogyasztás, terembérlet stb. gyűjtőkben elkülönítésére is, nos ennél az online pénztárgépnél ez is egy másik menüpontból nyomtatható ki. Ha lenne felfűzött jelentési lehetőség és igényes pénztárgép műszerész akkor ez a jelentés halmaz lenyomtatása megoldható egy billentyű vagy billentyű kombináció leütésével. Talán a következő programfrissítés majd tartalmazza,
Hasznos funkciója és csak néhány pénztárgép ismeri a zárások adatainak kinyomtatása kontrollszalagra a zárás sorszám vagy dátum megadás alapján.

Nagyon praktikusan használható az elektronikus kontrollszalag funkció mely segítségével sorszám vagy dátum szerint másolat nyomtatható a DATECS DP-25 online pénztárgép által kiadott bizonylatokból.

A használhatóságot nagyban befolyásolja az üzemmód (R,X,Z…..) és ezen belüli menüpontok kiválasztásának módja. Ebben nincs hiba a menü görgetése, változtatása a 4 soros kijelzőn jól követhető és következetes, átlátható.

Összegezve a Datecs DP-25 kisméretű, akkumulátorral rendelkező, viszonylag gyors, igen jól kezelhető, jó ár-érték arányú online pénztárgép.

A megrendelést előtt ha van rálehetősége, üzletünkben részletesen tájékoztatjuk a készülék működéséről és a technikai paramétereiről.

Ha döntéséhez segítségre van szüksége vagy meg szeretné vásárolni, rendelni EGYSZERŰ MÓDON ŰRLAPPAL, kattintson ide vagy csengesse meg a mobilom: 20/4474455, és vissza hívjuk, illetve írjon e-mailt: info@tonerforras.hu-ra szívesen segítünk!

Az online kapcsolatot biztosító távközlési szerződést a gép vásárlásakor a beüzemelő műszerész kolléga segítségével köti meg a mobil szolgáltatóval a pénztárgép üzemeltető.

Használja az  összehasonlítom  gombot, a termékek paramétereit egymás mellé rendezzük Önnek és így teljesebb képet kap a kiválasztott termékek egymáshoz képest milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

További információk

Tömeg 1,1 kg
Méretek 37,7 × 20 × 14,4 cm
Garancia idő

Terhelhetőség

,

Üzemeltetési módja

hő papír átmérő

, ,

Hőpapir szélesség

PC és számlázó program összeköthetőség

Bankkártya POS terminál kapcsolat