Keresés
Close this search box.
Akció!

EURO-150TE Flexy pénztárgép

Original price was: 162.560 Ft.Current price is: 160.000 Ft.

Euro-150TE Flexy online pénztárgép. Az elődeinek megfelelő minőségben 2 év garanciával!

A pénztárgépben lévő SIM chip-ek aktiválási díja: 0,- Ft.
A havi kommunikációs költség díja: 1.500,- Ft + ÁFA/hó/gép.
(mobilszolgáltató: Mobil-Adat Kft.)

Jellemzői:

hűségidő nincs
szüneteltethető (pl. idényboltok)

Ingyenes szállítás

30 napos pénzvisszafizetési garancia

1 éves minőség garancia

Cikkszám ptg002 Kategóriák , Címke

Leírás

Megbízható és vitathatatlanul a legszebb, okos és gyors online pénztárgép ! Megbízhatóságát az új gépekre adott a kétéves garancia is bizonyítja.
Az idevonatkozó legújabb 2016. évi rendeleti előírások alapján engedélyezett pénztárgép, átszemélyesíthető.

Érvényes MKEH engedélyel rendelkezik, forgalomba hozható,
MKEH engedély száma: A014/2016

A legrégebben nagy számban üzembehelyezett online pénztárgép típus.

Csengesse meg a 20/44 7 44 55 telefonszámot és a mi költségünkön visszahívjuk, segítünk a megfelelő pénztárgép kiválasztásában, elmagyarázzuk a megrendelés folyamatát, egyeztetjük Önnel milyen dokumentumok szükségesek az online pénztárgép vásárláshoz !

Kompakt méret, egyedi szolgáltatások, SD kártyára mentési lehetőség, számítógép kapcsolat. Az üzemeltetés és karbantartás rendkívül egyszerű, és gazdaságos! A felhasználók kiképzése, gyorsan és egyszerűen megvalósítható.
Új gépre 2 év gyártói garancia és ISO9001 gyártói minősítés!

billentyűzet mozgása érzékenysége kiváló, kapható hozzá szilikon billentyűzet takaró mely véd a szennyeződésektől, portól, fröccsenő folyadékoktól. (hentes, vendéglátás, piacozás, virágboltok…)
Illetve kapható a teljes gépet körülfogó átlátszó szilikon védő tok.
A billentyűzet plexi sapkája könnyedén felpattintható és alá címke vagy felirat helyezhető. Így a gombok jól elkülöníthetők és a felhasználó akár saját felirattal vagy színnel is elláthatja egyedivé jobban elkülöníthetővé teheti a gombokat.

kijelzők kékek, erős háttérvilágítással rendelkeznek, jól láthatóak.
A pénztárgép felhasználó felé megjelenő szöveg egyértelmű, informatív.

Menü rendszere a rengeteg funkció ellenére rövid idő alatt megszokható, jól átgondolt logikus. A zárások jelentések „Napi” és „Havi” időszakra lekérdezhetőek.
A felhasználó saját maga tud a külső vevő kijelzőn megjelenő reklámüzeneteket programozni és ez képújságszerűen informálja a vevőt, a mozgó, futó szöveg vonzna a tekintetet.
A nyugtára több sorba a felhasználó által is beállítható üzenetek, reklámszövegek programozhatóak.

nyomtató gyors strapabíró, 37 mm széles thermo papírt használ, aminek az ára is alacsonyabb mint az 57,5 mm szélesnek. A szövegkép a keskeny papír ellenére kiváló, jó minőségű és jól olvasható. Papír kifogyás után a papír csere, nem bonyolult, egyedül az új papírtekercs tengelyre helyezése és annak helyre rakása készteti a felhasználót némi új-gyakorlatra.
Papír kifogyás esetén a törvényi előírásnak megfelelően a félbemaradt nyugtát megszakítja törli, de papír csere után nincs lehetőség a félbemaradt nyugtarész automatikus ismételt nyomtatására-majd a nyugta folytatására- a felhasználónak kell ismét beütni a megszakított nyugta tartalmát.

Vásárolható a pénztárgéphez SD kártya ( csak speciális Elcom márkájú) melyre minden beállítás és beprogramozott paraméter a felhasználó által kimenthető egyesével vagy akár az összes egy lépésben, majd onnan ezek az adatok visszatölthetőek. Ez nagy segítség pl. szoftver frissítés esetén, mivel ilyenkor vissza áll az EURO-150 az alap beállításokra természetesen a vállalkozás megszemélyesítési adatait a fejlécben megtartva.

Több számlázó készletnyilvántartó program együtt működik, összekapcsolható a pénztárgéppel.
Ha az értékesítés során csak nyugtára van szükség az eladott termék készletének csökkentése után az Euro-150 Flexy ad nyugtát, ha számlára van szükség akkor a nyugta kiadása mellett a számlázó programban megírt számla is kinyomtatásra kerül egy másik nagyobb formátumú nyomtatóval. Mindkét esetben készlet kezelt a bizonylat. Bővebb információval a számítógépes kapcsolatról szívesen állunk rendelkezésére üzletünkben illetve elérhetőségeinken.

A megrendelést előtt ha van rá lehetősége, üzletünkben részletesen tájékoztatjuk a készülék működéséről és a technikai paramétereiről.

Ha döntéséhez segítségre van szüksége vagy meg szeretné vásárolni, rendelni EGYSZERŰ MÓDON ŰRLAPPAL, kattintson ide vagy hívjon, szívesen segítünk és vissza hívjuk, mobilon: 20/4474455 illetve írjon e-mailt: info@tonerforras.hu ,

A pénztárgép vásárlásához, üzembe helyezéséhez, a szerződés megkötéséhez szükséges:

Magánvállalkozás esetén:

– NAV üzembe helyezési kód papír alapon, kinyomtatva
– Vállalkozói igazolvány/Nyilvántartásba vételi értesítés
– Személyi igazolvány
– Bankszámlaszám (Azon magánvállalkozók esetében, akiknek 4-sel, 6-sal kezdődik az adószáma és alanyi adómentesek, nem szükséges.)
– Hivatalos meghatalmazás (amennyiben nem saját részre veszi át a pénztárgépet)
Itt letöltheti a sablont https://www.mobil-adat.hu

Cég esetén:

– NAV üzembe helyezési kód papír alapon, kinyomtatva
– Cégkivonat
– Személyi igazolvány
– Aláírási címpéldány
– Bankszámlaszám
– Hivatalos meghatalmazás (amennyiben nem saját részre veszi át a pénztárgépet)
Itt letöltheti a sablont https://www.mobil-adat.hu

Az online kapcsolatot biztosító távközlési szerződést a pénztárgép üzemeltető ,gép vásárlásakor a beüzemelő műszerész kolléga segítségével köti meg a Mobil Adat Kft szolgáltatóval.

Az Euro-150TE Flexy pénztárgép összeköthető CAS ER Plus mérleggel!

További információk

Tömeg 1,66 kg
Méretek 25,3 × 34 × 12 cm
Garancia idő

Terhelhetőség

,

Üzemeltetési módja

hő papír átmérő

, ,

Hőpapir szélesség

PC és számlázó program összeköthetőség

Bankkártya POS terminál kapcsolat