Keresés
Close this search box.

Pénztárgép szerviz

Elromlott pénztárgépe? Várakozik, sípol, begyűri, elakad, letört ?

Rendszeres ellenőrzés, termelékeny munka, és sikeres vállalkozás

Karbantartási szerződés és minden működik

Fontos a pénztárgép folyamatos gondozása, a műszerész tanácsainak követése, még akkor is ha ez néha többlett odafigyeléssel jár. 

Webshop

Minőségben, árban megfelelőt, jó áron

karbantartás

Hogy ne akkor hibásodjon meg amikor a legjobban kéne használni

éves felülvizsgálat

Miért szükséges elvégezni időben? Adja meg adatait.

pénztárgép bérlés

Korlátlan garancia, plusz költségek nélkül

bankkártyaolvasó kapcsolat

Gyors, egyszerű kiszolgálás pénztárgéppel összekapcsolva

Online számlázás

Bankkártya terminálon vagy telefonon, windows PC-n

hiba bejelentés

Ha nagy a baj itt elérhet bennünket

pénztárgép frissítések

Miért szükséges a szoftver frissítés, mi történik közben és utána?

selejtezés

A selejtezés lépései szerviz, NAV, könyvelő, kommunikációs szerződés lemondás

ePénztárgép és NTAK a vendéglátáshoz

Egyszerű, Androidos eszközre telepíthető ePénztárgép applikáció, hogy költséghatékony módon meg tudj felelni NTAK adatszolgáltatási kötelezettségednek!

Ismerjük a pénztárgépeket

Biztonságos működés

30 év általános tapasztalat halmozódott eddig fel a szervizelés terén. Az online pénztárgépek 2013 óta működnek, ez alatt az idő alatt nagy fejlődésen mentek át. Az első néhány év alatt több típus elhalt a nagy számú meghibásodás miatt 

Van megalapozott véleményünk

Van tanácsunk is

Nagyon fontos számunkra, hogy alapos ismeretek alapján válasszon mindenki pénztárgépet. Az ár nem minden!

Használt pénztárgép

A szigorú teszt során minden kiderül

A használt pénztárgépeket vásárlás előtt jól körbe kell járni. Milyen üzletben használták, hány éves, mikor következik a felülvizsgálat, volt akkumulátor cserélve ?

Online számla megoldások és elektronikus fizetés

Szeretne kedvező áron pénztárgépet?

Írj nekünk és tartsd a kapcsolatot

Közérthető válaszaink vannak

Kérdezzen tőlünk bátran

EURO-150 TE Flexy tipusú pénztárgépből. Egyedűli a pénztárgépek közzül amelyel a hozzá kapcsolt bankkártya terminállal öszehangolható és a bankkártyás fizetés ezzel nagymértékben egyszerűsödik.

A pénztárgép forgalmazói a pénztárgépekre egy év garanciát biztosítanak. Az EURO-150 TE Flexy pénztárgép forgalmazója kiemelkedően, hajdúszoboszlói szervizünk közreműködésével 2 év garanciát biztosít.

Az éves felülvizsgálatot a beüzemeléstől vagy az előző felülvizsgálattól számított 365 napon belül kell elvégeztetni!

A pénztárgépen szervizmódban kezdeményezett online művelet, mely után a pénztárgép használalata szüneteltethető vagy átszemélyesíthető.

A pénztárgépen szer

Az NTAK kötelezetség teljesítése nem kívánja meg bonyolult programok használatát és drága eszközök beszerzését. Akár egyetlen bankkártya terminállal és 0.-Ft havidíjjal kipipálhatja az NTAK adminsztrációt. Ismerje meg az összes még ennék is egyszerűbb lehetőséget!

Alapesetben nem. A pénztárgép a GSM adótornyokon keresztül kommunikál, küldi és kapja az információt a NAV szervereitöl. Így online történik az idő szinkronizálása is. Ha a dátum/idő frissítése sikertelen sokszor elöfordul, hogy a kommunikáció a használó kérésére szüneteltetve van  vagy a szolgáltató díjtartozás miatt letiltotta azt.

Nincs szükség nagy összeg befektetésére, a bérlési idő alatt végig teljeskörű garancia érvényes a pénztárgépre, nincs más járulékos költség, nem a bérlő fizeti a kommunikációs díjat, nem a bérlő fizeti a felülvizsgálat közel 25000.-Ft-os öszzegét. nincs vagyis 0.-Ft a bérlés végén átírási-átszemélyesítési  díj.

A pénztárgépek megfelelő működését egymás melletti zöld, sárga és piros színű világító un. LED-ek (Light-Emitting Diode) jelzik. A sárga színű LED a pénztárgép-NAV szerver kommunikációról ad információt. Ha folyamatosan, hosszabb ideig villog az utolsó kommunikáció sikerelen volt, ha napokig villog akkor előbb feltétlen ellenőrízze a kommunikációs szerződésének szolgáltatójánál (Telekom, Mobil-Adat, NoRoaming, Mikroháló stb) nincs e valamilyen probléma. Ha nem a kommunikációs szolgáltatás leállítása történt értesítsen minket elérhetőségeinken.

A pénztárgépek megfelelő működését egymás melletti zöld, sárga és piros színű világító un. LED-ek (Light-Emitting Diode) jelzik. A zöld színű LED a pénztárgép AEE (Adóügyi Ellenörző Egység rövidítése) tápellátásáról tájékoztat. Ha folyamatosan világít akkor az AEE tápellátás nagy valószínűséggel megfelelően működik. Ha villog akkor az AEE működését a saját akkumulátora biztosítja és ilyenkor a pénztárgép is a beépített akkumulátorrol működik. Ha nincs beépített akkumulátora vagy lemerült akkor csak az AEE működik saját akksiról a pénztárgép nincs használható állapotban.

A Micra pénztárgép AEE-ben (Adóügyi Ellenörző Egység rövidítése) védőelem, védőakkumulátor található ami az utolsó védvonal ha a hálózati tápellátás nem áll rendekezésre és a rendszeresített működtető akkumulátor is lemerült vagy elromlott, zárlatos. Ez védi a le nem zárt forgalmi adatokat, dátum és idő adatot. Ennél a hibánál az AEE gyártói javítására van szükség.

Arra Törekszünk, Hogy Ügyfeleinket elégedettek legyenek

Szóval Legyünk elégedettek Együtt