Keresés
Close this search box.

Tegyél próbára minket, van jó ajánlatunk. Toner és tintapatron tiszta forrásból a város szívében!

A kompatibilis másnéven for use tonerekből és tintapatronokból széles márka és tipus választékunk van üzletünkben, Hajdúszoboszló Kálvin tér 6. szám alatt.

Történetünk

1994-óta foglalkozok irodatechnikai berendezések, fénymásológépek, telefaxok, nyomtatók, pénztárgépek és egyéb irodai készülékek forgalmazásával, szervizelésével, bérbeadásával, kellékanyagok ellátásával.

Legfontosabb célkitűzésünk Ügyfeleink bizalmának elnyerése, annak megtartása és hogy minden tekintetben elégedettek legyenek szolgáltatásaink minőségével, gyorsaságával, megkönnyítve számukra az irodai munkát. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a precíz és pontos munkavégzésre.

MIÉRT KEZDTÜK?

SEGÍTHETÜNK PROBLÉMÁI MEGOLDÁSÁBAN !

Gyorsuló világunkban néha talán túl gyorsan változnak, avulnak el irodatechnikai eszközeink, nyomtatónk, másolónk, számítógépünk vagy akár a pénztárgépünk. Új funkciók, eddig nem használt technológiák mindennapjaink részévé válnak…

27 éve hivatásom az irodagépek javítása. Munkámban inspirál a készülékek folyamatos fejlődése, új technológiák térhódítása illetve ezen új eszközök használatának a megismerése és népszerűsítése a leendő felhasználók körében.

HOGYAN KEZDTÜK?

Kilenc évvel ezelőtt, tonerek, tintapatronok töltésével, nyomtatók, másológépek javításával indult vállalkozásom. Nagy igény mutatkozott a jó minőségű kompatibilis tonerek, tintapatronok iránt nem csak a lakossági hanem a céges ügyfeleink irányából is. A kompatibilis másnéven for use tonerekből és tintapatronokból széles márka és tipus választékunk van üzletünkben, Hajdúszoboszló Kálvin tér 6. szám alatt.

Akik a sikerért dolgozunk

Csapatunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Szabó András

Mindenhez kell értenem...

Szabó-Juhász Tünde

Az üzlet lelke, kellék rendeléstöl a bevételzés, számlázáson keresztül az adminisztrációig és az ügyfelek kiszolgálásáig mindenben számíthatok rá.

Akikkel együtt dolgozunk